сряда, 29 май 2013 г.

Сервиз за надуваеми лодки - Варна

Сервиз за Надуваеми Лодки'Я & K'



Enlarge this imageReduce this image Click to see fullsize


Гаранционен и извънгаранционен сервиз за цяла България!
Нашата мисия е да бъдем най-добрият сервиз за надуваеми лодки!
Държим на качеството и няма да пестим от към материали, ще приемаме критики, с цел подобряване на услугата която предлагаме!

Ние Предлагаме:


Лепене на всякакъв вид надуваеми лодки
- Монтаж на различни видове прикачни: дръжки, шарнирни държачи за гребла, спомагателни държачи, вентили, фиксатори за котва, тампони за тента, сонди, стойки за сонари, стойки за въдици, транспортни колела за транец и много други.
- Пребоядисване (избор от 5 цвята) - със заявка
- Реставрация на PVC и Hypalon с програмата “Презареждане” - със заявка

Съвсем скоро очаквайте


- Почистване на силно замърсени и избледнели лодки, с номер едно безвреден продукт за почистване на PCV & Hypalon! (Много е важно лодките да не се почистват с каквото ви падне, най-вредните химически вещества за надуваеми лодки са тези който садържат силикони, петролни дестилати, белина, амоняк, третирането с подобна химия е най-прекия път към съсипването на една лодка.)

- Ако вашата надуваема лодка или каяк са стари и износени, ние можем да ги направим като нови с нашата програма за въстановяване! Практически с тази съвременна технология лодката ви може да стане като нова и да ви служи дълго време!

Програма "Презареждане"



Програмата "Презареждане" е направила чудеса с лодки Zodiac, Avon, Bombard Caribe, Quicksilver и десетки други надуваеми лодки марки и модели.

А ето как работи тя:


- Инжектиране на специално разработен "силант" за надуваеми лодки, който образува връзка с вътрешната тъкан и запечатва бъдещи и настоящи пробойни, подсилва захабената тъкан и удължава живота на самата материя.
- Обработка с "течна гума" на износените области (при силно захабяване се минава цялата повърхност) - Дава силна UV устойчивост!
- Боядисване със "сив кит" или познато като грунд , специализиран за PVC или Hypalon. Покрива експониранa и износенa тъкан и предпазва от вредното UV лъчение!
- Боядисване с цвят по избор със специално разработена боя за PVC или Hypalon, която дава еластичност, допълнителна защита, както и един красив завършек.
- И накрая по избор на клиента като бонус - Шаблонно изписване на име или номер, отговарящ на изискванията от морска администрация.


Добавете години на удоволствие за вашата инвестиция с услугите, които предлагаме и спестете пари!!!


Ако сте в рамките на гр. Варна, при необходимост ние можем да ви посетим на адрес, както и да осигурим безплатен транспорт!

Aко сте от друга част на България , можете да ни изпратите снимков материал и описание на проблема - yan.filev@email.bg , ние ще се свържем с вас!
Работим със Speedy .
[list=1][*]

Тел. 0883/308373 - Яни
0887/243739 - Киро
052/638976 - (Яни дом. След 20ч)

Сайта се прави в момента.
Страницата ни във фейсбук е Тук

Мястото на сервиза - срещу църквата на картата.

Enlarge this imageReduce this image Click to see fullsize

Няма коментари: